Verstegen Professioneel

De juiste ingrediënten voor de food professional

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

In een partij Bolsa chili poeder is een te hoog gehalte aan Pyrrolizidine alkaloïden aangetroffen. Verstegen heeft besloten producten met het betroffen ingrediënt uit de Belgische markt te halen. Om enig risico voor de consument uit te sluiten roepen wij daarom producten terug.

Lees hier de veiligheidswaarschuwing

Ontdek onze producten en laat je inspireren!

Verstegen Spices & Sauces B.V. is een Rotterdams familiebedrijf sinds 1886 met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen. De beste ingrediënten halen we bij de oorsprong, waar we een unieke en duurzame samenwerking hebben met lokale boeren. En daar zijn we trots op!  Doordat Verstegen de gehele keten in eigen hand houdt, kunnen we de keten van boer tot consument eerlijk, transparant en duurzaam houden.

Over duurzaamheid
Image-block

Loaded Toppings: Het toppunt van smaak, gemak en kwaliteit

Verstegen introduceert Loaded Toppings: kant-en-klare, rijkgevulde en efficiënte
maaltijdcomponenten. De Loaded Toppings zijn gevuld met grove stukken groenten, vegetarische rulstukjes en Verstegen kruiden en specerijen en ze bevatten geen toegevoegde suikers. Om zo de lekkerste loaded gerechten te creëren, zonder uitgebreide mise-en-place. Denk aan de populaire gerechten voor bij de borrel, maar ook heerlijke loaded hoofdgerechten. Loaded Toppings maken het heel eenvoudig om in te spelen op de grote vraag naar loaded gerechten.

Lees meer
Image-block

Ontdek onze nieuwe World Grills

Onze World Grills zijn marinades bereid op basis van plantaardige oliën. Bij deze marinades gaan de intense smaak en eenvoud voor toepassingen hand in hand, ze zijn namelijk à la minute toepasbaar (zonder marineertijd). De marinades geven een prachtige glans en intense smaak aan elk versproduct, waardoor je een breed scala van gerechten met vlees, gevogelte, vis en groenten een verrassend en nieuw accent kunt geven. Nu nieuw in ons assortiment: Cajun Louisiana en Indian Tandoori.

Ontdek hier ons assortiment World Grills
Image-block

Heerlijk vis, altijd een FEEST!

Verstegen wil ook graag U als visspecialist bijstaan met onze kennis. Enerzijds door het delen van onze ervaring op het gebied van smaak, productpairing en vis.  Anderzijds door het leveren van goede service, inspiratie en een onderscheidend assortiment. Zodat jij de mooiste smaken kan creëren en je alle vrijheid hebt om de wereld te verrassen met inspirerende visspecials.

Vraag hier je visbrochure aan
Image-block

TOP SAUCES

Inspelen op nieuwe vragen en ontwikkelingen op het gebied van gemak, gezondheid, duurzaamheid en kwaliteit. Het is vanaf nu heel eenvoudig met ons geheel vernieuwde sauzen-assortiment. We hebben daarvoor goed gekeken naar onze bestaande toppers, daar nieuwe sauzen aan toegevoegd en alles ondergebracht in 3 herkenbare lijnen: Classic , Connoisseur & Guilt Free.

In ‘Top Sauces’ gaan we dieper in op een aantal nieuwe sauzen en laten we jullie meegenieten van verfrissende en lekkere recepten!

Vraag hier je exemplaar aan.
Image-block

Het verschil op de GRILL

Zes ambachtelijke BBQ pakketten, zo smaakt inspiratie!
Eten is beleving, mensen nemen er gelukkig ook weer meer de tijd voor, dat zie je overal in terug. In de keuze voor kwaliteit, aandacht voor de ingrediënten en hun herkomst, de vraag naar producten en gerechten passend bij onze hedendaagse levensstijl en de behoefte naar zintuigelijke ervaringen. Er worden steeds bewustere keuzes gemaakt als het gaat om eten. Een hele fijne, interessante ontwikkeling voor u als versspecialist en voor ons als smaakspecialist.

Daarom willen we samen met u die bewuste keuzes van de consument voeden, zodat ze ook dit BBQ seizoen de weg naar de vakspecialist zeker weten te vinden. Hierbij inspireren we je graag met ambachtelijke BBQ-pakketten die inspelen op alle behoeften.

Vraag hier je exemplaar aan
Image-block

Het vernieuwde sauzen-assortiment

Sinds onze oprichting is er veel veranderd binnen de foodsector. Vooral als het gaat om de wensen en behoeften van jouw gasten en klanten. Denk aan gemak, gezondheid, duurzaamheid en kwaliteit. Als professional ben je continu op zoek naar passende antwoorden op deze veranderende behoeften. En daar helpen we je graag bij. Daarom vind je die antwoorden vanaf nu terug in ons vernieuwde sauzen-assortiment.

Lees meer
Image-block

Eindeloos combineren met de Taste Extensions van Verstegen

Vier Taste Extensions, 100% natuurlijke smaakmixen. Mixen die allemaal onder ons Pure-label vallen en waarmee we eindeloos kunnen combineren!

Lees meer
Image-block

Verstegen wint Business and Biodiversity Award!

Verstegen is door de European Business Award for the Environment (initiatief Europese Commissie) uitgeroepen tot winnaar van de Business and Biodiversity Award. De vakjury van de EBAE gaf aan erg onder de indruk te zijn van de eerste stappen die Verstegen heeft gezet naar een duurzame toekomst door middel van agroforestry, een duurzame landbouwmethode.

Verstegen heeft met de Business and Biodiversity Award een podium gekregen waarmee de duurzame ambities en activiteiten meer aandacht krijgen in Europa. Samen kan Verstegen namelijk meer impact maken dan alleen, op nationaal en internationaal niveau. Doe jij ook mee?

Lees meer
Image-block
This site is registered on wpml.org as a development site.